Hennie Gouders-Kleijnen

Coach & E.E.N.® therapeut

Wat doet een levenscoach?

Een levenscoach kan een verhelderende kijk geven op de overtuigingen van waaruit men leeft en inzicht geven in de onderliggende patronen van het denken en gedrag. Ook kan een levenscoach houvast bieden bij het (her)vinden van een levensdoel en jou begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

WAT DOE IK ALS COACH?

Ik begeleid volwassenen, pubers, adolescenten en kinderen op persoonlijk vlak. Dit betekent: jouw wens/behoefte staat voorop! Van hieruit gaan we samen op weg naar geluk en balans in jouw leven.

Ik begeleid jou bij de kleine en grote levensvragen: past mijn baan nog bij mij? Hoe kan ik gelukkig worden alleen of met partner?, hoe kan ik stoppen met piekeren? etc.

Ook bij o.a. een burn-out, depressie, eetstoornis, ADHD etc. kan ik je begeleiden. Ik werk aanvullend op de reguliere geneeskunde/GGZ. Want je bent zoveel meer dan een diagnose. Samen gaan we op zoek naar je unieke kwaliteiten met als doel om deze te versterken en om weer dicht bij je gevoel te komen, zodat je weer in je kracht komt te staan en je weer balans en geluk in je leven mag gaan ervaren (gezin/werksituaties). Het effect hiervan is dat je weer in staat bent om de regie over jouw eigen leven te voeren.   

VOOR WIE?

  • Voor mensen die het gevoel hebben dat het leven niet loopt zoals men graag zou willen.
  • Voor mensen die iets missen maar vaak niet weten waarom.
  • Voor mensen die van alles willen, maar in de praktijk er weinig van terecht komt.
  • Voor mensen die lijken rond te lopen in vicieuze cirkels en telkens terug vallen in dezelfde patronen en hetzelfde gedrag.
  • Voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en een inzicht willen krijgen bij levensvragen.
  • Voor mensen die een loopbaantraject wensen.

Ook als je last hebt van hooggevoelige aspecten, bij een burn-out of als je gediagnosticeerd bent met ADHD, PDD-nos enz. kan ik je begeleiden. Ik werk uitsluitend aanvullend op de reguliere geneeskunde/GGZ. Je arts of hulpverlener dient op de hoogte te zijn gebracht.

 

 

 

 

       

Copyright © Hennie Gouders-Kleijnen 2014
website gebouwd door site42 webdesign uit Limburg bouwt betaalbare websites op maat